Pid ne-a adus poze proaspete din Oradea-Caravana florilor -gigant

  Pid (http://interpretaribiblice.wordpress.com) ne-a binecuvantat cu imagini frumoase din Oradea

resedinta a judetului Bihor,  situat in vestul Romaniei, pe raul Crisul Repede, in apropierea  granitei Romaniei cu Ungaria.  Oradea este centrul cultural al judetului Bihor, si este un centru foarte important din punctul de vedere al evenimentelor care au loc in Romania unul dintre ele fiind  „Fereastră deschisă spre Europa„,eveniment care a avut loc in 21 Aug.2011 pe straziile orasului care au  fost colorate de care imense cu

 Caravana florilor este organizată

pentru al şaptelea an consecutiv, .în cadrul unui parteneriat între autorităţile din Oradea şi Debreţin, respectiv Bihor şi Hajdu-Bihar.

Ca în fiecare an, autorităţile partenere au creat câte un car în comun. Alaiul, care în total a avut patru care, a pornit la ora 14.00 de la blocurile Zig-Zag de pe Bulevardul Dacia şi sub privirile orădenilor adunaţi pe marginea şoselei, a defilat pe lângă Parcul Petofi până pe Magheru, iar de acolo s-a oprit în Parcarea Independenţei.

Sute de dansatori populari din comunele bihorene, dar şi din Ungaria au dansat şi cântat în timpul defilării, îmbrăcaţi în costume populare. Alături de ei au fost şi mai multe trupe de majorete, care au susţinut atmosfera.

De la ora 16, orădenii au putut să admire imensele care cu flori în Parcarea Independenţei, unde s-au şi susţinut spectacole de dans şi muzică.

Această prezentare necesită JavaScript.

sursa : http://parereataconteaza1.wordpress.com     Insula  Ekklesia  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s